• Comparteix a WhatsApp
  • Envia

Programa d'eines i recursos per donar suport al teixit associatiu català ANUL·LADA (20217/2020-1)

Torna

La Secretaria de Transparència i Govern Obert va iniciar un itinerari formatiu entorn a la qualitat democràtica adreçat al personal d'administració local amb suport a les polítiques de Govern. Aquest itinerari incorpora aspectes fonamentals per a la transformació i l'obertura de les administracions, com ara la transparència i la rendició de comptes, la participació ciutadana o les noves tecnologies al servei de la qualitat democràtica.
El curs Programa d'eines i recursos per donar suport al teixit associatiu català forma part d'aquest itinerari i té l'objectiu de formar a tècnics del món local perquè puguin oferir assessorament al teixit associatiu dels seus àmbits territorials per a la millora de la seva participació interna.

Facilitar la reflexió i el debat sobre el paper dels tècnics municipals en el suport i la dinamització del teixit associatiu en el territori.
Donar eines i recursos per diagnosticar l'estat de les organitzacions en relació a la participació interna i per plantejar possibles línies de treball per a millorar-la.
Orientar en com dinamitzar i facilitar processos de millora en relació a la participació interna.

Empleats públics de l'Administració local.

1)Què els passa a les entitats i com els podem ajudar?
2)Conceptes clau de la participació interna i qualitat democràtica
3)La base social i el model de governança de les entitats
4)Eines i recursos per a orientar i fomentar la participació interna

16, 20, 23, 27 i 30 d'abril, de 9:30 a 14:30h

Escola d'Administració Pública de Catalunya

25

25 hores

Activitat gratuïta.

A l'alumnat que assisteixi al 80% de les hores lectives i superi les proves que s'estableixin, se li expedirà un certificat d'assistència i aprofitament

Xavier Torreguitart Jaile